香港MIUI官方論壇

玩機大師

機型
其它
MIUI版本
私信

MIUI V5I love MITU

奇怪現象, 米柚HK係唔係執笠呀?

1250 4 |
| |
|
跳轉
我打算紅米NOTE 4G港版(單卡個款), 由開發刷回穩定版啦, 咁自然按網頁條BAR- MIUI下載. 竟然係射左去文的MIUI DOWNLOAD個網.

我拉下去找紅米NOTE 4G, 就見到Redmi Note 和 Redmi Note Prime, 再入去就係咁樣:

Redmi Note

Redmi Note 3G Global
Redmi Note 4G Single SIM Global
Redmi Note 3G China
Redmi Note 4G Single SIM China

Redmi Note Prime                        

Redmi Note Prime Global
Redmi Note Prime (Dual SIM) China

嘩......, 大佬呀, 咁即係刷邊個呀. 點分呀?

係唔係HK MIUI執笠, 準備射哂過去英文

收藏 分享

玩機之王

機型
MIUI版本
私信
|
: V7.3.1.0.KHIMIDD (MIUI7) Size: 717M
呢個
Redmi Note 4G Single SIM Global

已有 1 人評分   經驗 理由  

查看全部評分

玩機大師

機型
其它
MIUI版本
私信

|
Bob_Fan 發表於 2016-6-29 22:49
: V7.3.1.0.KHIMIDD (MIUI7) Size: 717M
呢個

多謝指點

資深內測組

機型
其它
MIUI版本
MIUI 5
私信

紅米Note 3 探索者紅米Note 3MIUI V5I love MITU

|
網址: http://hk.miui.com/download.html,我由「hk.miui.com」進入並沒有問題,但是由論壇進入則出現有關問題,可能是網頁編碼打錯了

已有 1 人評分   經驗 理由  

查看全部評分

玩機大師

機型
其它
MIUI版本
私信

|
DanielSururu 發表於 2016-6-30 08:16
網址: http://hk.miui.com/download.html,我由「hk.miui.com」進入並沒有問題,但是由論壇進入則出現有關 ...

你是正確, 在主頁 http://hk.miui.com/ , 指向上面 下載就係入番 HONG KONG 個下載頁, 但可惜的是香港頁個ROM 都唔UPDATE, 依然係 版本:V7.1.1.0.KHIMICK  , 英文個邊係 7.3.1.0 了