香港MIUI官方論壇

玩機大師

機型
其它
MIUI版本
私信

[系統] 小米Mix 128G/4G版本,已經有Play商店,被人刷成Global ROM

3216 19 |
| |
|
跳轉
終於買到了我好想買的小米Mix了,買了128G/4G版本,買時個ROM已經有Play商店,試過將手機重設個Play商店仲係度,發覺被人刷成Global ROM,
6.4寸屏幕,不過體積只比Note5大些小,真的很順冇lag機,又有指紋識別和NFC功能,由於聽筒聲是以震動傳入耳,所以是沒有聽筒孔的,傳出來的聲音比想像中更好和大聲,好開心呀!
遲啲將塊膠mon貼撕走後更好看。
收藏 分享
新浪微博認証會員

玩機狂人

機型
小米手機3
MIUI版本
私信

MIUI V5I love MITU

|
可以話你知,你部小米Mix 並非國際版~而係比人改咗Rom,係一個非官方嘅Rom,某些功能將會失常!

玩機大師

機型
MIUI版本
私信

MIUI V5I love MITU

|
應該係改rom嚟既
MIUI版本上面就寫Global穩定版,但係去到MAHCNDI表示係大陸版
呢個應該係去到系統更新唔會更新到既,因為已經唔係官方rom

玩機大師

機型
MIUI版本
私信
|
幾錢入? 其實冇需要改系統, 直接用官方系統可以裝Google所有野入去 隨便裝的。 Android pay也可以用。

玩機之王

機型
其它
MIUI版本
MIUI 5
私信

紅米Note 3 探索者紅米Note 3MIUI V5I love MITU

|
iFungKP 發表於 2017-2-6 19:08
幾錢入? 其實冇需要改系統, 直接用官方系統可以裝Google所有野入去 隨便裝的。 Android pay也可以用。 ...

又唔係佢改,係個賣家改嘛

玩機大師

機型
MIUI版本
私信
|
DanielSururu 發表於 2017-2-7 17:08
又唔係佢改,係個賣家改嘛

叫佢翻去叼7個賣家叫佢復原law 。原裝系統先用到Android pay 八達通 pay

玩機達人

機型
MIUI版本
私信
|
唔洗妳撕mon啦我這裏有我無裝mon的 是我的mix也是標配當時最早買既炒高的價格我入手價格5500入手

玩機大師

機型
MIUI版本
私信
|
真係好靚仔。我講部機。

玩機達人

機型
MIUI版本
私信
|
very good wait for coming hong kong

玩機達人

機型
MIUI版本
私信
|
我都係同一個版本, 請問點先可以復原官方系統? 謝謝